Avsluta?

Ska vi, ska jag, ska vi avsluta varandra? Vi är inte mera, vi har varit ”inte mera” tidigare, men aldrig på det här absoluta, oundvikliga sättet. Du är inte mer, jag är. Tycker som alltid väldigt lite om att vara utan dig, vare sig du är/var med mig eller inte.

Nu är du annanstans, går inte att nå, går inte ens att tycka om eller illa om. Vi har älskat, vi har tyckt genuint illa om, vi har varit likgiltiga (ganska), vi har varit glada, lyckliga, fnissiga och ledsna, otroligt ledsna. Både du och jag. Nu är bara jag ledsen, du är fri. Det är det enda som gläder mig.

2014-03-25 18.23.53

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s