Finns!

Jag läser lite, fantasy på engelska, krångligt och ihopvävt – hjälper mig att tappar bort mig en stund. Men stunden är kort. Kollar FB. Stunden blir kortare. Stunden, friden, friheten från saknad och längtan. Du finns inte. Du finns inte. Finns, skriker jag med Bodil Malmsten (som säkert hade ett mera subtilt uttryck för sin sorg), finns!

Du finns inte. Längre. För att tala med en av vännerna, ”förvalta minnena”. OK.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s