Aklejor och annat

Har ägnat dagen åt att köra fram och tillbaka Sundbyberg – Addarsnäs, rensat bort lite ogräs på sonens grav, tvättat och städat härhemma. Vintermattan som legat i köket har jag åtminstone försökt damma ur, nu är den undanlagd. Och jag har flyttat den stora länstolen till vardagsrummet, i hallen står en kattriven tung fåtölj och väntar på bortforsling – jag har bara inte räknat ut hur. Nybäddat i alla sängar (tre), aklejor intagna – rosa, blå och lila, samsas med hundkex (tror jag) i en gammaldags glasflaska med ”patentkork”.

Har fortfarande ditt telefonnummer i telefonen. Din doft här i mitt hem är borta nu. Liksom du.

2012-10-04 13.05.57

Den här blombuketten plockade du, en höst.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s