Vila

Käraste min, idag får du vila från mig. Jag är på landet med fd maken och Minsann, vi stannar här tills jag ska passa Pella, och åker hit igen till före midsommar, då Pellas matte hämtar henne. Eftersom huset här då blir fullt kanske jag åker till syrrorna. Vi får se. Jag är inte mycket för att göra genomtänkta planer just nu. En dag i taget, ett ögonblick i sänder.

Det är idag fyra veckor sedan jag fick telefonsamtalet från din son. Det är exakt två år sedan vi begravde Mats, och du var med oss. Saknar er båda!.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s