Vimsan på landet

Är ”hemma” igen, på landet med fd maken, och har just fångat in Vimsan och tagit in henne i huset. Hon har varit ute på rekognosering och även fångat en stackars liten näbbmus. Nu ligger hon nöjd i fåtöljen och tar igen sig. Kattluckan är stängd. I morgon är en ny dag och hon får komma ut igen, medan jag försöker hålla ett öga på vart hon tar vägen. Hon är ju inte bekant med varken skogen, sitt namn eller oss ännu.

Såg Jerry Williams show igår med syrrorna och massor av andra människor, i Uppsala stadspark. Det regnade inte. Han var bra, gillar hans stil, men tyckte mig se att han börjar bli trött – eller så var det vår gemensamma 70+-ålder som fick mig att tro att han borde vara trött…

Börjar så smått vänja mig vid min nya fina dator. E-posten fungerar nu, och Libre Office också. Den gamla datorn tycks ha lagt av för gott, jag fick den inte ens att starta när jag provade hemma i helgen. Trodde att jag skulle hitta lösen till e-posten i datorn, men kom på att jag kunde logga in med bank-id på Mitt Telia och där hitta det senaste lösenordet. Microsoft Office´s produktnyckel har jag förmodligen städat bort. Eftersom jag ändå enbart använde Word-programmet spelar det ingen större roll, tänker inte köpa alltsammans en gång till.
20160822_201735_resized [125542]

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s