Ovärderlig vänskap

Nu har jag äntligen med Helens (Wohlin-Lee, Tantimation)  hjälp fått iväg ett mejl till Dropbox Support. Hoppas de kan återställa mina infekterade filer…

Det här hävla viruset har ockuperat inte bara datorn utan min hjärna i flera dagar. Jag har lärt mig en hel del på kuppen. Det finns gratisprogram som Malwarebytes Anti-Malware och ett till, Hitman Pro, som scannar och tar bort skadliga virus från din dator. Sedan är det ”bara” att be Dropbox återställa dina filer – det tog flera upprepningar från Helens sida innan jag begrep hur det skulle gå till. Och då var det enkelt att åtminstone få iväg begäran till Dropbox. Nu hoppas jag att de kan ge mig dokumenten och bilderna tillbaka!

Vissa vänner på Facebook är ovärderliga. Andra kan man vara utan.

IMG_0634

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s