Zepto – ett fanstyg

Törs inte öppna Dropbox, zepto har tagit över, alla bilder, några texter. Sörjer bilderna. Kanske har jag några på USB-minnen. Är arg på mig själv för att jag klickade på mejl från ”Karin” med bifogad bilaga – syrran heter Karin och kunde ha skickat bilder till mig. Det hade hon inte.

Har rensat virus med Malware-program och annat, har försökt ”restore” till tidigare versioner i Dropbox – men får inte till det, inte ens med Shadow… Lärdom, tro inte att du vet något när du klickar på mejl med bilaga – kolla varifrån det kommer, ta bort allt utan att öppna, allt som du inte känner igen!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s