Näbbmusstammen decimerad

Tillbaka på landet, ännu en död näbbmus under soffan. Vimsan har förmodligen haft det bra i ensamheten.

Lillasyster är vederbörligen firad, och alla gäster är mätta och belåtna, cheesecake med passionsfrukt avslutade allt det goda. Jag är trött efter att ha kört fram och tillbaka till Uppsala via Sundbyberg och därefter ut hit. Nu en lördagsdrink, den först upphällda hamnade på golvet tack vare Vimsans krumsprång på jakt efter den redan döda musen. Hos syrran blev det enbart alkoholfritt bubbel, som möjligen kan sägas var drickbart.

Det var roligt att träffa alla, och det var en tämligen hög ljudnivå. Den gjorde fd maken och mig själv – vi som inte hör annat än med hjälp av hörapparater – rejält ljudutmattade. Nackdelen med att möta många människor samtidigt. Nu har hörapparaterna åkt ut, jag sitter som vanligt vid sidan av teven och fd maken tittar på densamma med hörlurar. Tyst. Ordning återställd.

2013-10-29-14-30-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Näbbmusstammen decimerad

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Och nu, kl 01:30 är huset tomt, de sista gästerna gångna efter en mycket mycket trevlig och livlig fest! Tack o godnatt kära syster!

  2. beskrivarblogg skriver:

    Oj, det låter fint! Tur du blev av med några av gästerna lite tidigare – stort tack för igår, det var gott och det var trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s