Gråt i drömmen

Du grät i min dröm i morse. Jag har sett dig gråta många gånger, nu var du otröstlig. Någon hade hånat dig för att du inte kunde något, okänt vad – och du blev så ledsen. Festen som var till din ära tog fort slut, du ville inte festa, ingen annan heller, alla försvann och förstod nog inte vad som hade hänt. En av dina seglarbröder var den som hånade dig. Han skämdes och smet ut. Ingenting jag försökte säga eller göra gjorde någon skillnad. Du grät.

I mig har du gråtit hela dagen idag. I mig har jag gråtit hela dagen idag.

Vedspisen brinner äntligen som den ska, brandvarnaren är tyst. Röken har lagt sig. I morgon ska jag ta in de två återstående pelargonerna från altanen. De ser rätt taffliga ut. Jag har plockat nerfallna grenar från gräsmattan, vinden de senaste dagarna har gått hårt åt de gamla träden här.

DSC00858

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gråt i drömmen

  1. barhoppan skriver:

    Vill gärna säga några tröstande ord men det finns inga
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s