Födelsedag

Idag är det vår döde sons födelsedag. För femtio år sedan föddes han, på Allmänna BB vid Stadion i Stockholm. Vår andre son, den som jag oroligt undrade om jag skulle kunna älska lika mycket som den förste. Det kunde jag, hela hans alltför korta liv. Jag älskade inte allt han gjorde, eller hur han levde sitt liv, men honom. Snart tre år sedan han dog.

Har sovit dåligt i natt, kanske för att det är hans dag idag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Födelsedag

  1. Tänker på dig idag! Och på Mats ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s