Isis Oasis

Agnes tappade fattningen den gången i Isis Oasis, Kalifornien. När hon mötte J, och bokstavligt började skaka av lust och längtan. Naturligtvis går det att analysera reaktionen, att belysa den med känslomässiga fakta (finns sådana?) och komma fram till någonting. Det var hon inte i stånd till, då eller nu. Hon visste bara att den här lille flugviktsbrottaren med italienskt påbrå ville hon ha. Och han ville ha henne. Det var bara det att han var så mycket mera trogen sin hustru än hon sin man. Trogen är ett relativt begrepp, ett som hon tänkte mycket under på de år som följde. De älskade aldrig, de kysstes just inte – men de pratade om vad de ville med varandra, de bodde i samma rum (i sängar med sängbord emellan), de ville.

Hon skrev det hetaste kärleksbrev hon någonsin skrivit, han fick det hetaste kärleksbrev han någonsin fått, då. Idag finns de i varandras periferi, hon berättar det hon behöver berätta för honom, och han gör detsamma. De hör sällan av sig till varandra, men de vet att de fanns. Någonstans har hon utskrivna mejl och brev, kanske har han det också. Hon ska elda upp det hon har, ingen mer än

hon och han ska ta del av dem. Snart ska hon göra det. Men inte idag.

Mild?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s