Böcker, böcker

Dagen har använts till att skicka böcker, och registrera böcker på Bokbörsen. Sonen har i samband med sin flytt avstått från hittills tre flyttkartonger och tre STORA kassar med böcker… Har sålt en av dem redan. Han behöver bli av med dem.

Nu är nog hans flytt färdig, hans gamla lägenhet är städad och nycklarna återlämnade. Det nya hemmet är fortfarande mest fyllt av bokkartonger, men han börjar hitta sin form där. Och jag och hans pappa är glada åt att han bor i en fin och nyrenoverad, om än liten, lägenhet. Nära sin pappa, och nära sin vän, som faktiskt bor i samma hus som han. Den här morsan är just nu trött på flytt och böcker i kartonger, tunga att bära. Den äldste sonen och hans son har lovat att bistå med förflyttning av de kartonger som står hemma hos fd maken, när hissen där väl är renoverad. Om fyra veckor.

Själv förflyttar jag mig i morgon till Näsåker och skrivretreat hos Johanna Wistrand på Gästis där. Om jag så inte skriver så blir det ändå omväxling mot senaste veckornas tillvaro. Bra.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s