Skänk, någon?

Har postat en bok och gått svängen ner till sjön och hem igen. Tagit in ved, men har inte lyckats får fyr på den… Fikar. Vimsan ligger i värmen på fönsterbordet (element under) och vägrar gå ut. Har tagit fram svamp ur frysen för dagens middag, renskav med lök och svamp och grädde, lingon eller rönnbärsgelé till.

Sorterade en massa jakttidningar igår, efter namn och årgång. Men sen då? Vad ska jag göra med dem? Slänga? En mängd för jägare förmodligen intressanta artiklar och information.

Och skänken med fyra små lådor och fyra större, den behöver jag inte heller. Dito gäller för soffbordet på hjul, med svart skiva och vitt underrede, liten låda dessutom. För stort för mitt rum, 90×90 cm. Någon intresserad? Skänken (böckerna ingår inte) vill jag nog ha 300 kr för, bordet på köpet. Tidningarna gratis. Hämtas, mejla eller ring för bomkod och vägbeskrivning.

20180201_100719[5425]

20180201_100530.jpg

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skänk, någon?

 1. Karin skriver:

  Hej Margareta! Nu har jag läst ikapp lite, för det var ju ett tag sedan jag var här. Kloka tankar, fina betraktelser och som alltid så välskrivet! Julian Barnes har jag också läst nyligen, särskilt hans Livslägen, som handlar om att förlora någon man älskar.

  Jag håller också på och röjer och gör mig av med onödigheter. Det tar tid, men det är väldigt skönt när någon bär iväg med de där otympligheterna som tar upp yta i onödan och som vanligtvis är fyllda med sånt som man lätt kan avvara. Riktigt skönt att rensa ut. Och i bästa fall hamnar ens prylar och möbler hon någon som behöver dem bättre.

  Hoppas din skänk hittar ett nytt hem!

  Kram! /Karin

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Tack Karin – för att du läst och för att du bryr dig om att kommentera. Livslägen är en av de numera ganska få böcker jag själv vill äga, har lånat och läst. Onödigheter är vi omgivna av, vid vår ålder – det är skönt att bli av med något – men än har skänken inte hittat hem… Kram på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s