Skänk, någon?

Har postat en bok och gått svängen ner till sjön och hem igen. Tagit in ved, men har inte lyckats får fyr på den… Fikar. Vimsan ligger i värmen på fönsterbordet (element under) och vägrar gå ut. Har tagit fram svamp ur frysen för dagens middag, renskav med lök och svamp och grädde, lingon eller rönnbärsgelé till.

Sorterade en massa jakttidningar igår, efter namn och årgång. Men sen då? Vad ska jag göra med dem? Slänga? En mängd för jägare förmodligen intressanta artiklar och information.

Och skänken med fyra små lådor och fyra större, den behöver jag inte heller. Dito gäller för soffbordet på hjul, med svart skiva och vitt underrede, liten låda dessutom. För stort för mitt rum, 90×90 cm. Någon intresserad? Skänken (böckerna ingår inte) vill jag nog ha 300 kr för, bordet på köpet. Tidningarna gratis. Hämtas, mejla eller ring för bomkod och vägbeskrivning.

20180201_100719[5425]

20180201_100530.jpg

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s