Snart – nåja…

Idag blir det officiellt, åtminstone på Facebook, att min bok om spelberoende kommer till hösten på Ordberoende förlag. Titel ”Free spin – berättelsen om mitt spelmissbruk”. Åtminstone för ögonblicket.

Jag är försiktigt glad och försöker undvika alla ängsliga tankar kring vad som kan hända. Ewa Åkerlind är en kreativ klippa, en redaktör ska bistå med att skapa ett färdigt manuskript av alla mina ord (en del kommer med säkerhet att strykas).

Tacksam för möjligheten att sprida mina ord om eländet till en förhoppningsvis vidare krets! Och kanske därmed få någon att inte förledas av all aggressiv reklam för internetspelande…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Snart – nåja…

 1. livsglimtar skriver:

  Men Grattis! Då har du fått ur dig många ord trots all skrivtorka, bra där!

  Gilla

 2. bergalott skriver:

  Och just idag har Morgan fått ta tag i problemen med all jä..a reklam på tvn. Hurra för det och framför allt till dig. Du är en kämpe ❤ ❤ ❤

  Gilla

 3. Tanten skriver:

  Grattis! Vilken milstolpe! Jag beundrar din ambition och handlingskraft!

  Gilla

 4. beskrivarblogg skriver:

  Vad Shekarabi (tror jag, inte Morgan, han har annat för sig) åstadkom kanske visar sig, hoppas det leder någon vart! Och, apropå ofiltrerad, vacker är som vacker ser (alldeles nytt ordspråk) – kram på dig!

  Gilla

 5. Karin skriver:

  Äntligen! Vad bra – med dina erfarenheter och din skrivförmåga vore det ju snudd på kriminellt att inte dela med sig. Ska bli spännande att få läsa!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s