Glugg åtgärdad

Fd maken är nyklippt. Själv har jag varit på akut tandläkarbesök, och fått hjälp med en tand som bara släppte taget när jag borstade i morse! Nu sitter den fast igen, men det behövs nog vidare åtgärder – tid för ordentlig undersökning i början av mars… Ekonomin har inte medgivit tandläkarbesök de senaste åren, och det straffar sig nu.

Tack City Akuten Tand för tid två timmar efter telefonsamtal, tack för trevlig och proffsig personal.

Molly har umgåtts med yngste sonen medan vi båda var borta i förmiddags, därefter har hon tyckt synd om sig i sällskap med fd maken. Nu är allt bra igen, när jag är hemma. Utan glugg nertill fram!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s