Jordgubbar i stället för lingon

Den här dagen blir inte riktigt till, den går bara långsamt mot eftermiddag. Fd maken har i alla fall tagit en för honom lång promenad, och tog sig hem igen. Bra. Själv har Agnes stekt fläsk i tärningar för att göra ugnspannkaka till middag småningom. Och borstat Molly så att hon är hyfsat fin före rakningen i morgon förmiddag.

Regn hänger i luften, några pyttesmå droppar kom nyss ner. Kallt, bara runt tio grader och blåst, men mindre än de senaste dagarna. Tvätt får hängas ute på torkställningen under tak. Hittade min jordgubbssylt längst bak i kylen, den får det bli till pannkakorna i stället för lingonen som inte finns här.

food healthy nature red

Photo by Pixabay on Pexels.com

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s