Tack

Så – nu är datum, plats och tid bestämda för releasen av Free spin. Östermalmsgatan 84, Spelfrihetens lokal, 17.30-19.30 den 6 september. Se till att komma dit, alla ni som kanske tycker att det är viktigt med en bok om spelmissbruk och spelberoende.

Eller bara kom om ni är nyfikna på den där gamla kvinnan som spelade bort sin tillvaro. Inte för att hon/jag kan berätta hur det kom sig, vad som fick mig att göra det jag gjorde. Men jag kanske kan avskräcka någon, eller trösta någon med en närstående med samma beroende som jag. Eller bara lyssna till den som behöver dela med sig av sina erfarenheter av spelberoende. Jag kommer i alla fall att vara där. Och jag kommer att vara stolt över att ha skrivit den här boken om de värsta åren i mitt liv, de ledsnaste och de mest skamfyllda, de sorgsnaste. År som jag ändå överlevde, tack vare stöd från familj och bästa vän, och tack vare att jag började skriva.

Det jag tror att jag vill säga är att livet på något konstigt sätt för det mesta ändå rätar upp sig och fortsätter, ibland lite bättre, men framför allt annorlunda än dittills. Inte så att allt plötsligt är strålande fantastiskt och ohemult härligt. Men möjligt att leva, möjligt att fortsätta. Flera av er som (kanske säger jag idag eftersom jag inte vet) är här har hjälpt mig på vägen. Ni ska ha tack.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s