Spelfriheten

Idag har jag och förlaget varit gäster hos Spelfriheten. Finn, psykolog och verksam inom Spelfrihetens program för spelberoende, tog emot oss. Han har varit vänlig nog att skriva ett efterord i min bok Free spin. Just nu sätts manuset, Mia Fallby fixar det. Börjar tro att det kan bli en bok till releasen den 6 september på Östermalmsgatan 84, Spelfrihetens lokaler i magnifikt Östermalmshus nära Fältöversten. Min sista korrekturläsning får gå fort!

Just nu låter det också som om TV4 vill intervjua mig den 5 september… Det börjar bli mycket, och ganska knepigt att fixa hundvakt och annat som behöver skötas även om jag är upptagen annanstans. Dessutom ska yngste sonens 50-årsdag firas den 7 september hemma hos mig. Snacka om fullt program. Kul och lite skrämmande. Hur många vill till exempel komma på releasen? Jag vet inte, är inte säker på att de som vill har anmält sig ”på rätt ställe”. Många är intresserade, om det också innebär att några kommer är en annan fråga. Det visar sig.

Försöker se den jag tror är jag i bilderna av mig, med rynkor eller snarare skrynklor, i blå klänning ärvd av bästa vännen, armband från Marrakesh där mannen min var med en annan kvinna. Rynkorna är mina, de gamla händerna också, och ringen jag köpte för många år sedan, åt mig själv. Halsduken tror jag att jag fått i julklapp av mannens min sonhustru… Också för länge sedan. Jeansjackan är min, så gott som utsliten numera, inköpt second hand i USA. Gillar den.

Vet inte riktigt vad det är jag ser. Ett samlat liv, en kvinna med diverse livserfarenheter, en del goda, andra inte. Fotograf var duktiga, trevliga, lugnskapande Viktoria Davidsson som på uppdrag av Ordberoende förlag förevigade mig i våras.

UV8B9964.jpg

 

 

 

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Spelfriheten

 1. tantenstanttankar skriver:

  Mäkta imponerad! Du är en förebild.
  Njut och var stolt! Kram

 2. Ninna skriver:

  Du ser bra ut! Armbandet och ringen är jättefina och jag håller med! Du är en förebild! Tuff lady!

 3. beskrivarblogg skriver:

  Så särdeles tuff är jag nog inte så ofta, men kanske seg… Kram på dig och tack!

 4. bergalott skriver:

  Som någon sa till mig en gång: Utan dina rynkor, som är ditt livs karta, skulle jag inte hitta hem till dig!
  Vet inte om dessa ord kan göra dig lika stolt som jag vid det tillfället. Hoppas det.

  Att du får ett efterord av Finn, är strålande, så du får ta och samla ihop dig och orka med begivenheterna framöver. För OJ hur det ramlar in. Blir väl en rynka till men det får det vara värt.
  😀 ❤ Kram

 5. beskrivarblogg skriver:

  Fniss åt gemensamma rynkor – och kram på dig!

 6. Lena. skriver:

  Tuff brud!!! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s