Halka

Idag halkade före detta maken i duschen hemma i stan, trots antiglidremsor på golvet. Vi får skaffa en matta och lägga in, plus röja av bänken från schampo etc så att han kan sitta och duscha. Det verkar som om det gått bra, han landade på rumpan och slog i huvudet lite lätt i väggen. Och han kom upp på fötter igen. Förnekar att han är yr eller att något skulle vara fel…

Usch, så lätt det händer. Fallolyckor och konsekvenserna av dem är orsak till många sjukhusvistelser och även dödsfall. I morgon får han låta bli att duscha, även om han skulle behöva. Jag åker till Göteborg och han blir ensam några timmar på dagen, och över natten plus halva torsdagen. Yngste sonen tittar till honom på sin lediga onsdag.

Det här är svårt. Jag behöver kolla vilken hjälp kommunen kan bidra med.

Allt verkar bra, vi har ätit middag och han har diskat. Värmen har avklingat något, jag svettas inte längre som jag gjorde tidigare idag. Jag droppade. Norge har hört sig för om att ”återpublicera” artikeln som stått att läsa i Aller press de senaste dagarna, om mitt spelberoende. Jatack, säger både jag och Ordberoende förlag. I morgon åker vi till bibliotekarierna i Götet. Tror mig förstå av väderprofeterna att paraply är bra att medföra.

close up photo of water drop

Photo by Aleksandr Slobodianyk on Pexels.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Halka

  1. Ninna skriver:

    Å snälla nån, så lätt det kan hända. Skönt att det gick bra i alla fall.
    Värmen? Svetten? Jotack, här är det en som det droppat av också. Dusch och totalt byte av kläder efter att ha varit ute och gått i går. Sen var det inte mycket bevänt med undertecknad. 🥴😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s