Boken är där

Måndag, teve4 har tydligen mejlat förlaget att de ”vill ha boken” – men jag vet ännu inte vad det innebär… Jag vet att jag ska till tandläkaren i morgon halv 12. Och ha bokrelease för Free Spin på fredag.

Nu är före detta maken, Molly och jag i Sundbyberg, och åker ut till mitt på fredag kväll/lördag morgon för att fira sonen med släkten. Vi knorrar över alla trafikljud, skällande hundar, skrikande tonårsflickor. Blir det Hesa Fredrik också idag, eller är det någon annan dag? Jodå, det var Hesa Fredriks dag idag.

Boken ska levereras till teve4 av förlaget, de ska ringa mig, när är fortfarande oklart. Har telefonen inom räckhåll, laddad. Sedan gäller det bara att höra den också.

Molly och jag har traskat runt i Sumpan, hon blir tämligen sprattlig av alla intryck, ljud och dofter. Och hundar, även om hon för det mesta är glatt svansviftande. Tror att hon gjort som hon gjorde senast hon var i mina trakter, rullade sig i något ”väldoftande”. Anar att hon nog behöver schamponeras, tar det i morgon efter tandläkeriet.

Free Spin har tydligen landat på förlaget, kanske kan jag springa förbi och hämta några i morgon! Budas till teve4. Verkar som om de haft en stressig dag på Ordberoende förlag. Kul, för jag får för mig att det är positiva orsaker till allt som hänt idag. Handlar förstås inte enbart om Free Spin.

Nu ska jag laga mat om en liten stund, pasta med ostsås och Jokkmokks-skinka. Husosten därefter, St Agûr.

55597449_424880444983444_4762243528598224896_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s