Härligt med läsarkommentarer

Det börjar mörkna redan klockan tre på eftermiddagen, eller mulna kanske. Jag tänder golvlampan bredvid min stol. Rotsakerna till dagens rotmos kokar på spisen i köket, fläskläggen är klar och väntar bara på att värmas till middagen. Mannen är återkommen välbehållen från sin promenad. Och Molly ligger bredvid honom i soffan. Trafiken stör inte utifrån, en lördag är det inte många bilar som far förbi. Det finns till och med tomma parkeringsfickor längs gatan. Kan handla om att det är höstlov också.

Så här säger Ninna som bor i södra Sverige och är trogen läsare av min beskrivarblogg:

”Gjorde precis som du skrev! Gick in på bibliotekets hemsida. Finns inte mindre än fem exemplar av din bok i närområdet, varav tre här i Helsingborg på olika bibliotek, en i Förslöv och en i Båstad. Och här i stan – ett ex på ”min” bibla! 😀
Men de var utlånade allihop och tre i kö redan, så jag reserverade jag också. Får väl se när det blir min tur.”

Glad blir jag. En stund senare kom hennes nästa kommentar: ”Jag tycker så mycket om det du skriver på bloggen, ditt sätt att skriva. Så jag ser fram emot att läsa din bok!
Förresten! Kan du inte få ihop dina Agnes-inlägg till en roman? Jag skulle gärna vilja läsa en sån bok!”

Jag kanske skulle lägga på ett kol! Den där ”pitchen” som kanske inte är en sådan kanske ska visas upp någonstans…free-spin-fb

Undrar hur en Agnes-bok skulle kunna se ut. Med ett Michael Ceken-omslag… Han är nämligen bäst! Jag kanske ska ge ut den på Minsann förlag, har ju till och med två ISBN-nummer. Får nog fundera ett tag till.

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s