Sorgligt

Middag äten. Molly ligger lugn under matbordet, hon har insett att det inte kommer att ramla  ner något mera (än den paprikabit jag tappade). Snart diskar mannen, medan jag sitter här och använder datorns tangentbord. Skriver är att ta i.

Läser i ”Mitt Roslagen” om en man som förskingrat sin dementa mammas pengar, 6 miljoner. Jag har lite för lätt att föreställa mig ångesten och våndan och ”ändå-görandet”, mannen har dömts till fängelse och skadestånd till sin mamma. Det lär inte hjälpa vare sig honom eller mamman. Hoppas hon är så dement att hon faktiskt inte förstår vad som hänt, hoppas något eller någon kan hjälpa mannen att välja ett annat liv än spelmissbrukarens. Den lilla notisen om ett brott och en familjs tragedi gör ont i mig.

Och fortfarande är det ingen ökning av antalet bibliotek, fortfarande 15. Fråga efter Free Spin därhemma, be biblioteken ta hem boken, hänvisa till Bibliotekstjänsts utomordentliga recension, 4 av 5= mycket bra!!!20191023_163843

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sorgligt

  1. Ninna skriver:

    Håller med! Bra beslut.
    Läser just nu din bok, men återkommer om den senare. Många tummar upp, i alla fall, och många tankar väcks i mig.
    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s