Tisdag 21 april

Tisdag 21 april 2020 – dagen har i stort sett tillbringats på altanen, med stort paraply riggat som skydd för solen. Ingen vind, bara skönt. Och tvätt som torkar fort.

Vi har det bra, också när jag knorrar över kissande hit och dit. Jag försöker tänka att det onekligen kunde vara värre. Idag sprakar ingen vedspis, åtminstone inte ännu. Klockan är strax sex och vi har ätit middag. Jan diskar nog om en stund, väntar och ser vad som händer.

Det enda som stört mig idag är att bilen inte längre är nytvättad. Vägen dammar otroligt, och kajorna skiter dito. Gärna på bilen. Jag tvättar bort, men det blir bilen just inte vackrare av. Har inte gjort något nyttigt idag, inte städat skrubben, inte tvättat de fönster som behöver tvättas. Pratat med sonen som trots oro verkar vara vid hyfsat gott mod. Och äldste sonen har pratat med syrran, som har ett stort och bra parasoll som han kan hämta och forsla hit. Nästa gång han har ärende till Uppsala.

Jan har diskat, jag torkar.

Har inte hittat någon kungsängslilja idag heller.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s