Lovord för Helsa i Sundbyberg

Rotmos till middag, med nattkokt fläsklägg till. Crockpot, som jag stängde av klockan två i natt.

Kall blåst och låg temperatur har hållit oss inomhus idag. Jan äter antibiotika för urinvägsinfektion (som syns i hans blöjor och natturin). Och jag skyller på att jag ju måste vara hemma hos honom.

Tacksam att ha en distriktssköterska, Lisa, i Sundbyberg på Helsa, som läser mina mejl och skickar information vidare till doktor Malin och Hava. Båda försökte komma i kontakt med mig per telefon i fredags, gick inte eftersom jag blockerat okända nummer. Nu fungerade allt ändå, medicin hämtad i lördags och kuren påbörjad.

Den här vårdcentralen fick lågt betyg i någon undersökning tidigare. För vår del har allt varit toppen, läkare, distriktssköterska, annan personal som både bryr sig och fungerar med receptskrivande, förskrivning av blöjor och madrasskydd, utprovning av stödstrumpor – och dessutom trevligt bemötande. Är tacksam att vi har dem.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s