Oförändrat

Fredag 11 december 2020 – vildsvin har bökat lite på ängen lite bortanför mitt hus. Idag är trädfällare här för att ta bort ett dött träd i allén, och döda grenar på mitt träd. Ingen vill att de ska hamna på bilen eller mig. Inga meddelanden från sjukhuset.

Jag vaknade halv fem och kunde inte somna om. Gick upp och dammsög i hall och kök. Nu är klockan halv elva och jag ska fika.

Erik meddelar att Jan flyttas till avd 98 på Danderyds sjukhus efter lunch. ”Läget är oförändrat.”

Jag tar en kort promenad. Vinden är isande kall över de öppna fälten.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s