Blöt…

Måndag 28 mars 2022 – regn i morse, nu (klockan 10) sol. Idag ska jag städa och packa, inspekteras i kväll – och åka in till vännerna i Puerto i morgon. Ska nog hinna ta mig till havet både idag och i morgon också. Behöver ”lagra” hav.

Just nu är det en vacker regnbåge över hustaken, mot berget. Och det duggregnar. Går bort med sopor. Försöker packa vettigt, men det blir tungt att ta sig uppför backen och in i bussen. ”Vädret” säger kort och gott idag: Regn. Verkar ha rätt för en gångs skull.

Dagens promenad får anstå. Har två små yoghurt och en halvliter mjölk, lite Bregott i kylen, frysen är tom. En apelsin och en avocado. Ett halv litet bröd, lagom till sista frukosten här. Lite av Ninas gröna te. Och kaffe som räcker till en kopp före bussen i morgon. Stänger av kylen i eftermiddag så jag kan torka ur. Golven och den sista soppåsen får vänta till i morgon. Måste komma ihåg att fotografera och skicka bilder till Helen så att hon kan vidarebefordra till Frankkkk.

Skrivrum på torsdag, hoppas jag kan vara med.

Noterar att sparandet går ut från banken på morgonen, men kommer inte in på Avanza förrän efter lunch…

Gick ut och hamnade mitt i en regnskur. Nu ser himlen klarblå ut från mitt fönster – så jag gör ett nytt försök. Ner till havet.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s