>höstsjäl

>Frankie, Louie (hundar) och jag är tillbaka i stan hos matte och har just tagit en kvällspromenad. Fr o m i morgon är det hunddagis som gäller igen – för dem. Själv får jag skjuts tillbaka till det hyrda huset i Norrtälje-trakten. Jag skulle säkert må ganska bra om jag fortsatte ta en lång ”hundpromenad” varje dag även utan hundsällskap.

Men först ska jag besöka husläkaren för första gången och se om han kan hjälpa mig bli lite gladare trots att det är mörk och kall höst. Kroppen är nog hyfsat OK, men själen vill inte riktigt. Och ensamhet på landet är väl inte det bästa, men det¨är vad jag har att tillgå just nu. Om nu inte någon erbjuder sig att hyra ut ett välisolerat, omöblerat torp med vedspis nära någon sorts kommunikationer!!

Te och tidig kväll, lite läsning och sedan förhoppningsvis en god natt.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i hundpromenader. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s