Överlevnad

”En dag att överleva” skrev jag igår  på statusraden på 1av3.se.  Nu är det en dag jag inte vill leva alls. Men gör det, som vanligt.

Har nyss pratat med dig, du har packat bil och släp för att åka till auktionsfirman. När jag säger att ”det är skönt att jag inte var där” (så jag slipper att se resterna av vårt liv), så talar du om att du haft hjälp, du har just skjutsat henne till tåget. I nästa andetag undrar du när du är välkommen till mig.

Jag snorar och hulkar av svartsjuka när jag lagt på luren, är ful av onda tankar. Du tog nyss vårt hem däruppe ifrån mig.

Jag har accepterat tanken att du ska sälja det, men att hon varit där och plockat bland det som var vårt. Det gör ont.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s