Förstoringsglas

Inser att den text jag kopierade in knappast är läsbar utan förstoringsglas – den som är intresserad må leta fram ett dylikt!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Förstoringsglas

 1. Karin skriver:

  Inga problem, det är bara att trycka ”kringla” och + så blir texten större. I alla fall på min Mac. Håller med dig att en del fåglar faktiskt svirrar snarare än ryttlar (som låter lite stökigare på något sätt).

  Spännande med dina släktforskningsfunderingar. Tänk om… kontrafaktisk historieskrivning kallar historikerna det när man spekulerar om hur det hade blivit om det inte blivit som det blev. Ett möjligt sätt att hitta på handlingen i romaner, tror jag. Släppa loss de där tankarna på om jag gjort så i stället. Eller så…

  • beskrivarblogg skriver:

   Kringla? Menar du en sån där som spanskan använder – vad det nu heter? Eller vad? Vore bra att veta – i bloggen blir inkopierade texter alltid små, inte på skrivsajten – jo, jag inser att ”om inte om” kan användas i skrivsammanhang – så kanske kan jag utveckla mamma-tanken

   • Karin skriver:

    Kanske bara är Macarna som har den där kringlan. Har ingen PC till hands att jämföra med. Men det är när man läser en text som det är smidigt att använda kringla (samma som Riksantivarieämbetets tecken för kulturminnesmärke f.ö.) och + för att förstora texten. Har inte stött på problemet när jag skriver. Kanske man måste gå en omväg via Word och förstora upp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s