Drygt 50 000 ord!

Jag har just läst igenom alla orden från november (NaNoWriMo), drygt 50 000, för första gången. Och jag är faktiskt lite fascinerad och imponerad av mig själv!! Vart ska det ta vägen?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Drygt 50 000 ord!

 1. Annika skriver:

  Härligt! Och bra att du har låtit det ligga ett tag. Aino Trosell var föreläsare på en skrivkurs jag gick, hon kallade det ostlådan, att låta manuset ligga och mogna för att man ska få lite distans till det. Minst sex veckor, gärna längre, var hennes råd.

  • beskrivarblogg skriver:

   Ja, Annika – det verlar som om den här ostlådan var riktigt bra att låta det skrivna ligga i och kanske mogna – vi får se. tack för läsning o kommentar!

 2. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Hur många ord brukar en genomsnittlig bok ha? Jag tycker det låter väldigt mycket med 50 000. Det är verkligen imponerande! Grattis!
  Kramar
  B.

  • beskrivarblogg skriver:

   Vet inte riktigt – det här är A4-sidor, fullskrivna, inga kapitelindelningar (än), inga indrag. Sådant påverkar ju. När jag paginerade slutade det på sid 87, och sedan ska man visst lägga på ca 60% för att hamna i någon sorts bokformat =140 sidor kanske! Kram på dig!

 3. Christian skriver:

  Vad kul! Bra gjort Margareta. Det skulle vara spännande att läsa.

  • beskrivarblogg skriver:

   Hej Christian – jag gnetade ihop alla orden i november och därefter fick det ligga. Nu har jag läst och börjat plocka lite med texten/texterna – men jag är inte färdig att lämna det ifrån mig ännu. Känns som om det bara är en radda bloggtexter … Jag är inte lika imponerad av mig själv som jag var direkt när jag nyfiket läste igenom, fort. Kram så länge min vän – hoppas allt är bra med sonen och resten av familjen!

   • Christian skriver:

    Hej, helt ok. Om/när du känner dig redo så läser jag gärna. Sonen och frugan mår finfint. Vi sover inte längre, men det finns så mycket annat man kan göra med sin tid. Hoppas våren kommer till dig snart. Här är det vackert och sol.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s