Kompisar i cyberrymden

Ni är för härliga! Alla som bryr sig, ni som talar med mig via bloggen.

Annette som påminner mig om det jag skrev tidigare idag – att livet är gott! När jag senare under dagen gnäller om hur uttråkad jag är. Stina som tycker som Tor att jag inte ska tänka på allt jag inte gjort – utan på allt jag faktiskt gjort. Jenny, Svenarne, Karin, Annika och alla andra här hemma i Sverige. Syrran min. Ni läser och jag finns.

Och fyra visningar i USA idag – vilka där läser min blogg på svenska? Maranne? Jag blir så nyfiken. Johanna i Belgien och Lena på Cypern, Marianne eller Nada eller Mira i England, Rara på Filippinerna – tack för att ni finns där och ser mig.

Det är ju också helt klart att ju mer jag skriver – desto flera visningar blir det. Oavsett förmodligen om det jag skriver är särdeles intressant eller inte. Tack ni trogna och tack alla andra som kanske återkommer en annan dag. Nu är det godnatt för min del – tror jag i alla fall. Solen färgar himlen rosa – eller snarare molnen – och det är vackert. Jag kommer nog till ro i kväll med.  

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kompisar i cyberrymden

  1. Svenarne Jansson skriver:

    Tänk – Rosa kanter, bara för mig. Ett ögonblick i tiden – snabbt förbi…
    Sov gott! /Sa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s