Morgondröm

Somnade småningom, vaknade vid 6-tiden, somnade tungt om och drömde.

Om ett hus som skulle tömmas på allt som lätt kunde bäras därifrån. Jag hittade en korg att bära i och där hamnade saris och flamencokjolar i de mest skimrande och dramatiska färger, små ringar, herrtröjor, en badrock som åkte ur efter att jag sett att den var fläckig. Pälsar och hattar var tyvärr sönderbitna av råttor, inget att ha.

Överlastad insåg jag att jag ju skulle åka buss till landet – så jag fick lämna kvar det mest skrymmande. Inte mycket kvar.

Där var människor jag kände igen, bl a min döda väninna och jag tänkte att jag måste berätta att de har fel, de som sade att hon är död. Här är hon ju och hon är sig alldeles lik. Kvar i drömmens tyngd. Nu frukost.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Morgondröm

  1. lena skriver:

    For mig en tydlig dromm,huset-du.Du gor dig av med det flackiga o behaller de skimrande kladerna en underbar dromm,Keep on dreaming.Kram Lena.

  2. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Innan jag gick in för att kolla vem som hade kommenterat tänkte jag att det måste vara Lena. Yes! Så var det. Heja Lena – heja Magga! Drömmar är så viktiga och säger oss så mycket även om vi inte direkt förstår vad. Men allt det där vet ju ni.
    Glada B-kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s