Novelltävling med fina priser hos Ann Ljungberg, författarcoach

Ann Ljungberg, författarcoach som 10-årsjubilerar som seglande distansarbetare med hamn (ännu ett tag) i Sevilla – Ann har inbjudit till en novelltävling på temat ”leva sin dröm”!

Max 10 000 ord, sprid information om tävlingen – vilket jag gör nu , igen – och låt ditt bidrag spritta av livsglädje och inspiration. Det är i korthet instruktionerna. För otvetydig information, gå till Anns hemsida,

http://www.annljungberg.se/category/blogg/

Nu gäller det bara att få ihop en text också… Som spritter.

Bloggtexter behöver inte spritta. De kan lunka på, de kan vara tjatiga, de kan vara ledsna. De tävlar inte, möjligen om antal visningar. De mest ointressanta ordsamlingarna brukar inte locka till många tittar. Eller är det kanske rubrikerna som lockar eller inte lockar?

Just nu sitter jag ute på altanen, i skuggan eftersom solen är för varm. I skuggan går det dessutom hjälpligt att se vad jag skriver på skärmen. Det är en ljuvlig dag, vinden är varm och inte lika kraftig som de senaste dagarna, molnen sommarvackra. Det är tyst. Tror jag, så här i relativ ensamhet (=mannen min och jag) låter jag öronen vila från hörapparaterna. En av fördelarna med att höra dåligt!

I lördags fästingvaccinerade jag mig. Den här gången ska jag se till att ta spruta nr 2 i rimlig tid. Oftast brukar jag glömma bort det och får börja om från början när jag till slut inser att det nog är dags att försöka bevara sig för fästingspridd sjukdom. Minsann fångar upp dem när hon springer i gräset, vi kollar ofta och om vi har tur så hinner vi på dem innan de satt sig fast. På henne, eller någon av oss.

Just nu undrar jag över Postens kostnadsöverblick. Jag har beställt bokpåsar och betalt, fått kvitto – idag kommer per brevbärare en ”faktura”, nollad på vidhängande inbetalningskort, och med ”beskedet” att påsarna levereras senare … Inte undra på att porto är dyrt.

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s