Måttligt tjänstvillig

En Bokbörsen-medlem vill att jag ska överlämna en bok i Stockholm – jag vill inte. Det är för krångligt att komma överens om när och hur, jag vet inte när jag nästa gång är i stan, etc. Om det handlade om en stor och tung bok skulle jag kanske anstränga mig, men här är portot inkl emballage 40 kronor.

När jag har svarat ungefär så, och sagt, nejtack – mejlar han igen och vill att jag ska ringa upp honom. När jag så ändå ringer, hamnar jag hos en telefonsvarare. Nu räcker det med tillmötesgående till presumtiva kunder som inte vill betala porto …

Vädret idag gör mig vrång. Lätt huvudvärk, seg i största allmänhet, och jag har tvättat köksfönstren. Bara det klättrandet är nog för att ge mig träningsvärk. Vi får just inget regn, bara några droppar – trots fönstertvätten.

Det får vara läsdag idag. Mannen min bakar gott matbröd, och småningom kanske också bullar. Till middag gäddpaté med färskpotatis och spenat.

Och, igen ur Röde Orm – ”knytlingamö” (hans Ylva) betyder att hon var ättling till den danska släkten Knytling. Det visste förstås varken mannen min eller jag, men väl Wikipedia.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s