Telia-morr

Vädret är uppenbarligen inte gynnsamt för internetuppkopplingar heller. Mera av än på.

Men jag har i alla fall lyckats lära mig via Wikipedia att ”malja” är en sorts spänne som var till för att hålla ihop ett klädesplagg, ofta med en liten kedja som förband den ena maljan med den mitt emot sittande. Är förmodligen en mycket gammal knäppanordning. Röde Orm pratar om sådana. Läsningen av den här boken leder till internet-efterforskningar, alla gamla ord är inte självklara att begripa.

Minsann vill helst vara inomhus, vädret är inte trevligt därute. Än kommer det en liten skur, än inte – men hela tiden verkar det som om.

Mannen min saknar radio i huset, kanske skulle jag ändå försöka mig på att få in Spotify i den här datorn. Om internet vill … Internet – eller Telia – ville inte. Surare är jag än tidigare, börjar låta som Röde Orm dessutom.

Kommer inte in på Telias Mina sidor för att ta reda på hur jag flyttar Spotify, vill dessutom säga upp ett virusprogram som jag betalar för eftersom jag numera har Norton. Och så hittar jag ingenstans hur man flyttar alla adresser från gamla Outlook Express till nya Outlook. Livet är irriterande ibland. Doft från hembakat bröd hjälper lite dock

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s