Mera gös!

Fredag, fyra fina gösar och sex stora abborrar i näten vi tog upp i morse. Mannen min har rensat och fileat ”hela dagen”!

I övrigt har dagen bjudit på åska och blixtar, men inget regn. Blåsvart himmel, och just nu blå skyar och sol. Jag har varit väderseg hela dagen, med huvudvärk och klen energi. Ungefär som Minsann, med den skillnaden att hon kan ligga och sova mest hela dagen när vädret är som idag. Det klarar inte jag.

Det blir hel ugnstekt gös till middag, färskpotatis till. Det spelar ingen som helst roll att vi åt stekt gösfilé igår.

Nu är det dags att gå och öppna dörren för Minsann, som varit ute en stund. Hon sätter sig utanför köksfönstret och väntar tills hon ser att jag sett henne. Då börjar hon gå mot ytterdörren. Jag med.

Kontakt medTelia och ny nedladdning av Spotify har jag inte åstadkommit idag heller. Jag får vänta med allt sådant tills jag är inne i Stockholm, där fungerar internet som det ska.

Det är kallt ute, bara 17 grader. Ytterdörren får stå stängd, fönstret i sovrummet bara lite öppet. En konstig sommar – som springer ifrån mig. Det känns som om jag fortfarande går och väntar på att det ska bli sommar – och så är det inte långt kvar till hösten. Mörkret, kräftor, varma (?) augustinätter. Svamp – mera svamp, flera sorter, inte enbart kantareller. Även om de räcker långt vad kulinariskt nöje anbelangar.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s