Bodil Malmsten är tillbaka!

Äntligen ett blogginlägg från Bodil Malmsten! För två månader sedan föll hon och gjorde sig illa, nu börjar hon i alla fall blogga igen. Jag hoppas hon mår bättre idag än då.

Har ni någonsin försökt slå ihjäl myggor med progressiva glasögon på? Jag har, det går inte. Hjärnan och ögonen hinner inte med, myggorna är alltid snabbare. Och så får de sig ett skrovmål på mina fötter. Av någon anledning gillar de dem, och det kliar så infernaliskt, speciellt när jag ska sova.

Minsann jagar dem också, hon är bättre på det än jag.

Det är svart augustinatt utanför myggfönstren. Inte så varmt som det kan vara, regnet vräker ner.

Jag går strax till sängs och läser en stund, någon av alla böcker jag fick med mig hem idag från återvinningen, eller något annat. På stolen bredvid min säng ligger alltid 4-5 böcker, ibland passar den ena bättre än den andra. Leif GW Persson lär (enligt rubrik i Aftonbladet) kröka för att få tyst på det prat som försiggår i hans skalle. Jag läser, tror det är hälsosammare.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s