Torkställning och läsplatta

Sista dagen i augusti, höst. Det småregnar, tog nyss in tvätten för torkning inomhus. Nu är det torkställningens tid, framför vedspisen. Några gånger till kanske tvätt kan hängas utomhus i vind och sol – hoppas. Hästen i hagen har täcke på idag.

Håret hänger också på tork efter duschen i morse, jag glömde hårtorken i huset där mannen min och Minsann är. Liksom kassen med lästa biblioteksböcker – det har sina svårigheter med vagabonderande mellan diverse boplatser. Måste komma ihåg att påminna.

Nu har jag fått igång min gamla telefon, men den är tom på telefonnummer! Bara att börja om med att samla in. Halva dagen igår försökte jag få igång min nya läsplatta, iRiverStory HD med WiFi … Lyckades inte. Dvs jag har lärt mig hur den fungerar men får den inte att koppla ihop sig med datorn. Kanske är det min opålitliga Telia-anslutning som spökar igen, som med Spotify. Söker svar hos leverantören. Ska se om Telia har något att säga i saken.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i årstider och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torkställning och läsplatta

  1. A-Lott skriver:

    Ok, du har förlorat dina telefonummer och det är tråkigt i sig, men jag har suttit och läst lite i din blogg och ser att du har förlorat så mkt mer. Förlorat, menar jag hur spelberoendet raserar och strör elände i sitt spår. Att du efter lång tid återfått ljusare toner i ditt bloggande som idag lyser av förtröstan, är skönt för mig, läsaren. Men om din 69onde födelsedag… då grät jag.
    Kram

    • beskrivarblogg skriver:

      A-lott – får jag säga att jag är glad åt dina tårar – jag grät också, mycket och länge – nu gråter jag inte längre, nu skriver jag! Jag hade några förlorade år – jag förlorade faktiskt allt – men nu lever jag igen! Tack för läsning, tack för tårar – stor kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s