Bokbörsen

Ett uppfordrande tomt dokument på skärmen. Fyllt av ord om en stund. Undrar vilka.

Lördag tror jag visst att det är, även om jag ett tag trodde söndag – veckorna går fort när inga fasta programpunkter bryter av. Jag för in telefonnummer i min gamla telefon, vartefter de hör av sig. Ring mig så jag får era nummer! Men jag kan inte längre fotografera någonting, och har därmed lust att göra det flera gånger om dagen. Trots vädret.

Det forsar och brusar i det lilla vattenfallet i ån utanför mitt hus. Gårdsfolket fick lyfta dammluckan ännu ett snäpp i morse för att släppa iväg vattnet. Alla hästar är inne i stallet idag. Grisen har jag inte sett, hon gillar nog inte regn hon heller. Vedspisen knäpper, fd maken nyser.

Jag lägger in flera böcker (utan bilder) på Bokbörsen. Säljarsignatur ”kultamanka! Kolla. Vädret gör mig uttråkad, men än är jag inte elak.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i litteratur och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bokbörsen

  1. Svenarne Jansson skriver:

    Jag är förtjust i den första mening:
    ”Ett uppfordrande tomt dokument på skärmen. Fyllt med ord om en stund. Undrar vilka”.
    Ett helt litet blogginlägg i sig själv, eller hur? Du kan du … / Kram Sa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s