Tidningsrubriker

Läser rubrik slarvigt, ”Att roa sig är meningslöst” – står ”Att oroa sig är meningslöst”.

Det senare kan jag hålla med om, det förra vill jag inte tro.

Hugh Hefner, 86, ska gifta sig igen, med kvinna som är drygt 20 – de var på väg en gång tidigare, men då backade någon av dem ur. Undrar, men inte tillräckligt för att läsa om det, vad som åstadkommit förändringen? Kvinnor som någon sorts handelsvara handlar det om, antingen det är de själva som säljer eller någon annan. Och köpare finns.

Med för mycket ensam tid och oro i kroppen ögnar jag kvällstidningarna från morgon till kväll. Trist läsning det mesta. SD´s Åkesson lär ha hånat Mona Sahlin på någon kryssning, och blommor lär ska skickas som plåster på eventuella sår. Mördad direktör i Sollentuna (borde han ha varit något annat och bott annanstans för att mördas) har hittats med munnen igentejpad. Två män anhållna. Vad får människor att plåga och döda andra människor? Pengar? Knark i fina villakvarteren? Hämnd av något slag? Fortsättning lär följa.

Tåg spårar ur, bilar åker av vägarna, folk skottar sig ut ur sina hus – eller får vackert stanna inomhus på grund av den myckna snön. I Ryssland är vägar oframkomliga, bilköer kilometervis i kylan. Antagligen värre än här. För min del räcker det med 10-12 minusgrader i Stockholmsfukten. Inte skönt. Ganska vackert dock.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s