Frisk eller sjuk eller bara vissen?

Har vinterkräksjuka, eller inte. Kräktes häromdagen och natten,  har ont i kroppen och  konstiga magknip idag – och är ”matt i lacken” som mannen min vänligt uttrycker det. Nyduschad och med rent hår dock, nu när klockan snart är 3 på eftermiddagen. Visset. Vill ingenting, vi spelade en omgång canasta (mitt förslag) och mannen min gick ut med storvinst på den enda vändan, jag fick minus 240. Visset det med.

Om jag hade varit alldeles frisk hade vi varit på trevligt födelsedagskalas igår kväll, och idag hade jag varit på Akademiebokhandeln  just nu och lyssnat till Bodil Malmsten. Jag är tacksam att jag är inomhus och inte därute i snöyran. Alltid något att vara glad åt!

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Frisk eller sjuk eller bara vissen?

 1. A-Lott skriver:

  Tråkigt att du missat Bodil Malmsten, för det förstår jag att du sett fram emot.
  Här i nöyran är det bra men L den token ska åka till Götlaborg i morrn bitti. Ja,ja.. så e de.. brumbruuummm…
  Krya på dig så gott det går. Det brukar gå över, fast när man är mitt i det så är det långt till spirande tussilago och bara fötter som kliver ur skorna och känner gräset med tårna :-))
  Kram

 2. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Stackars!! Krya på dig! Vad det gäller väder är det i alla fall inget du går miste om! Kram!

 3. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Neej, hrrm…….

 4. Krya på dig. Det är många som är sjuka nu.

 5. Jennie ♥ skriver:

  Tack och desamma tjejen!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s