Ändå

Trettondagen. Nu vilar mannen min igen, ”känner sig lite konstigt trött”. Är nog inte så konstigt, med de blodvärden han har, men det oroar. På tisdag ska han till en ny läkare, på Hematologen på Karolinska.

Jag kan inte koppla av, vi ”sover” länge på morgnarna, äter sen frukost, och sedan skulle jag ju kunna sätta mig och skriva när han vilar. Kan inte, sitter ändå, skriver ändå.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i livet och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ändå

 1. Svenarne Jansson skriver:

  Tänker på er och önskar er kraft och framtidstro …

 2. A-Lott skriver:

  Kära Margareta och mannen din.
  Allt har sin tid och du får se det så.
  Luta dig tillbaka… ham sa… och ta stunden för vad den är.
  Stor oro för en älskad människas liv och välgång bär du inom dig.
  Hämta styrka ur ditt inre… ham sa… ladda dig positiv… ham sa… överför positiva tankar…

  Jag ska under de kommande minutrarna efter det jag skickat detta göra detsamma; till dig.
  Kram

 3. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Skriv allt vad du bara orkar!
  B.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s