Bekymrad

Glabella. Jag gillar ordet ”bekymmersrynka” bättre. Den kan jag få fylld med Botox, tillverkat av Clostridium botulinum, samma bakterie som orsakar botulism, en livsfarlig matförgiftning. Jag tror jag behåller min. Botox verkar kunna fixa det mesta, se nedan

Panna

3.000:-

Glabella / bekymmersrynka

2.600:-

Panna och glabella

4.500:-

Kråksparkar ögon

2.500:-

Rökrynkor

1.500:-

Ögonbrynslyft

1.500:-

1 st Läppkant (”förstoring”)

1.500:-

2 st Läppkanter (”förstoring”)

2.500:-

Platysma / halsrynkor

4-8.000:-

Sura mungipor

1.500:-

Tandgnissel

3.500-7.000:-

Haka

1.500:-

Handsvett

4-8.000:- *

Armsvett

4-8.000:- *

Huvudvärk/migrän

2.500:-

Bunnylines

1.700:-

Gummy smile

1.700:-

*) Vid recept 4.000:-, utan recept 8.000:-   

”Bunnylines” och ”gummy smile” begriper jag inte ens, och är nog glad för det. Inte heller förstår jag hur tandgnissel kan avhjälpas med botox. Tar man livet av den tandgnisslande?

Parallellt läser jag om TV-bolag, som med landstingens tillåtelse filmar döende människor på sjukhus – vad händer med den värld jag trodde mig leva i? Jag börjar känna mig som en utdöende ras, en mänsklig dinosaurus – en som trodde att vårt land var ett gott land, med jämlikhet och jämställdhet, med välfärd för alla. Det börjar bli dags att dö ut, men inte via Clostridium botulinum. Och inte inför TV-kameror.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i då- och nutid, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bekymrad

 1. mångmamma skriver:

  Helt sjukt!
  Jag är också en dinosaurie.

 2. Det är inte lätt att vara den man är när man hela tiden hör att man ska ”förskönas” och att man tydligen inte duger som man fötts. Denna bild skrämmer mig!

  Något ska vi väl ändå få ha för oss själva och dela med våra närmaste men inte med en hel TV-publik. Det verkar inte rätt.
  Kram till dig!

 3. A-Lott skriver:

  Vårt land med oss invånare som befinner sig i gräsnivå får nog kallas ett utdöende släkte. Jag var och försökte banka pengar och tänk jag blir så upprörd när ”folket” inte ens har det förtroendet att få sätta in mer än 10 000 på en 10 dagarsperiod utan att redovisa för en flicksnärta bakom kassadisken var pengarna kommer ifrån. Vi ”folket” är inte betrodda att hantera våra egna pengar. Men betalt ska bankerna ha… faaa… Det där diskarna får vi vara glada för att de ännu finns för en dag står vi där med skägget i brevlådan.
  Då hjälper vare sig botox eller reda pengar. De nyfödda ska väl snart ha ett chip inopererat i örsnibben, redan på BB.
  Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s