Minsann förlag

Minsann förlag – namnet på min ”enskilda firma”, i och med att jag fått F-skattsedel. Nu kan jag ta något betalt för korrekturläsning och liknande – och betala moms, och den som betalar kan dra av det hela! Underlättar för inblandade parter.

Att sedan Kronofogden fortfarande kommer att bli den som ”tjänar” på detta är en annan fråga …

Dessutom pratade jag med en otroligt vänlig och trevlig kvinna på Skatteverket – jag säger bara ”heja Skatteverket” – ni har fattat vad service är (till skillnad från andra myndigheter som jag inte ens vill nämna här).

Nu väntar jag på uppdrag till mitt förlag – vem behöver korrekturläsning? Vem vill ha omdöme om språket, vem vill ha ”spökskrivning” – den som behöver ta sig en titt på mitt sätt att hantera svenska språket är välkommen till beskrivarblogg.wordpress.com

Småningom ger jag ut egna böcker här också!!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i glädje och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Minsann förlag

 1. Grattis och lycka till! 🙂

 2. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Hurra hurra hurra hurra! Du är bäst!
  Kramar från
  syster B.

 3. A-Lott skriver:

  Hejja hejja… snart kan fogden få sitt och du kan lägga pengar i madrassen 😉

 4. Annika Bengtsson skriver:

  Jag instämmer i hurra-ropen!

 5. Nu är du verkligen på G. Önskar dig lycka till med allt. Jag har sagt ditt förlagsnamn högt ett par gånger. Det ligger bra i munnen. Ser även fram emot när du ska ge ut egna böcker. Ska du redovisa moms en gång om året eller oftare? Klockan är över nio. Om jag skulle ringa dit jag också. Läste igår att man har rätt att träffa dem personligen en timme.

  • beskrivarblogg skriver:

   Hej – moms en gång om året tror jag, eftersom jag deklarerar företagets verksamhet i samband med självdeklarationen – men jag är inte helt säker; ring och prata med någon, de är verkligen serviceinriktade. Om du väntar ett par dagar så hinner jag få mina papper, och kan ge dig namnet på den jag pratade med! Kram

 6. lena skriver:

  Bravo,lycka till.Kramar Lena.

 7. Viveka Roger skriver:

  Lycka till med ditt nya företag. Grattis!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s