Nystart

Starta företag, igen, när jag är 71 år. Ska jag någonsin få en bok utgiven är det nog så det måste gå till. När jag ville ordna med ett bankgiro på banken såg de bara glada ut.

Nu handlar det inte om ett aktiebolag längre, utan om att vara ”enskild näringsidkare” – dvs om företaget inte kan betala sina skulder blir jag betalningsansvarig. Det gäller därmed att inte ha skulder i Minsann förlag – och några stora investeringar behöver vi inte heller.

Minsann tål att fotografera om och om igen, hon är vacker och många gillar bilder på katter – hon kan få fungera som förlagets ansikte utåt. Ansiktet inåt är inte lika ungt eller vackert, men sitter än så länge på en fungerande huvudknopp, med fingrar som kan skriva, en hjärna som är full av ord, och dessutom har det där huvudet falkögon, som snabbt lokaliserar eventuella korrekturfel. Det blir bra – nu återstår att försöka få till en hemsida …

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i litteratur och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nystart

  1. Du är en frisk fläkt Margareta! Önskar dig allt gott! Kram!

  2. Har du varit i kontakt med Nyföretagarcentrum? De har en massa gratiskurser för dem som startar eget i alla fall i Stockholm. De har även haft kurs för kvinnor, våga starta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s