Energiförlust

Gårdagen tog min energi med sig när den övergick i torsdag. Jag känner mig bakis, utan alkohol. Solen gömmer sig kanske på samma ställe som min lust och glädje. Högt uppe, långt borta, osynlig. Jag vet ändå att både sol och glädje finns någonstans, och kommer igen, någon dag eller kanske t o m idag. T ex när mannen min kommer hit om ett par timmar!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i glädje och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Energiförlust

 1. A-Lott skriver:

  Hehe… ja, gårdagen var en riktig skitdag. Iaf när jag läste dina inlägg. Det var så det fräste om dem. Ja, det gick nästan att bränna sig. Idag går jag omkring och är ömsom lika förbenad och omsom skrattar jag (det låter som Eddie Murphy), så där inåt, du vet 😉
  Hela kroppen vill ut på balkongen och slänga sig i askoppen men se… jag har både dammsugare och svabben i högsta beredskap.
  Anundshög… dit ska jag ta dig när du någon gång letar dig hit, hem till mig. Kram

  • beskrivarblogg skriver:

   Bra med Anundshög, till dess svabba på, du kan alltid torka damm och möblera om bland dina böcker och läsa gamla tidningar och lösa (försöka lösa) genisudoku i DN på nätet, och gå ut och gå och och och Stor kram

 2. Yheela skriver:

  Kan det vara lite vårtrötthet som smyger sig på? Även om jag är på väg ut i ljuset igen känner jag hur energin pyser ur kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s