App-skrivande

Har just talat med bästa vännen som är rejält förkyld. Louie får därmed stanna här till söndag åtminstone. Mannen min ska inte träffa någon som är förkyld, och någon som är förkyld har fullt upp med att ta hand om en hund, behöver inte två. Jag får sova om morgnarna en annan gång.

Dagens ”börja” med Johannas och Helens app:

/Inte idag? Hör du det? Inte idag! Hon gick från att fråga till att skrika, även om hon visste att han inte hörde henne. Han hade redan avslutat samtalet. Hon andades häftigt, visste inte riktigt vad hon skulle göra med insikten att han inte ville komma ut till henne idag. De hade ju bestämt.

Vad hade hänt? Hon slängde telefonen i soffan och gick ut i köket. Kaffe, det behövde hon nu. Och sätta sig och tänka. Ville hon ha något ihop med en man som sade en sak och sedan gjorde något annat, ofta. När hon tänkte efter hade det här hänt flera gånger de senaste veckorna. Något var på gång. Ville han göra slut?/

Tre minuter ställer du in timern på, sedan får du vila i 10 sekunder. Antagligen är det meningen att du ska fortsätta skriva därefter.

 

Just nu tinar jag i stället bullar och gör kaffe, jag med.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till App-skrivande

  1. A-Lott skriver:

    Det roliga fortsätter… ska nu ta migi n på nästa inlägg.
    Kram

  2. Yheela skriver:

    Vad heter appen mer exakt? Låter som en kul grej.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s