Niclas Petersson, ”Tomheten efter mellanrummen”

”Det här är tystnadens och de små stegens vinter.” Niclas Petersson – dikter”Tomheten efter mellanrummen”.

De här orden får mig att tänka. Inte så att jag kommer fram till något fantastiskt, men vad innebär egentlighen ”tomheten efter mellanrummen” och ”de små stegens vinter”? Jag känner igen mig, utan att veta vad det är jag känner igen.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s