Skrivhjälp

Den enda förfrågan om ”skrivhjälp” som jag fått (antagligen via Facebook-sidan om Minsann förlag) handlar om ”Helmer Andersson” som vill ha hjälp med två inlämningsuppgifter om vård – underlag studielitteraturbilagor som bifogas mejlet, liksom en fråga om kostnader.

Jag svarade negativt, vill inte göra sådant som den som studerar ska göra själv – men antagligen finns det en marknad för den sortens skrivande. Dit vill jag inte.

Trist. I övrigt är det stillsamt på förlagsfronten – en fråga också om att ge ut en svärdotters poesi, kanske om jag bor på Gotland. Hm – jag ger ju inte ut någonting annat än möjligen småningom kanske eventuellt någon gång i framtiden fast inte nu, något som jag själv skrivit. Notera all framföruppskjutning, prokrastinering med ett obegripligare ord.

Jag har inte stängt av värmen runt vattenledningsröret i källaren. I natt lär det bli kallt. Det känns redan svalt i köket, men jag eldar med min nya torra fina ved. Tack snälla byggjobbare som kapade upp en hög kasserat virke åt mig! Fyra IKEA-kassar ungefär bar jag sedan hem. Härligt, och vi gjorde oss förstådda med varandra, de på polska och jag på svenska. Fungerade perfekt. They made my day.

I Kiruna har man haft någon sorts tävling om ett nytt namn på stan – det blev inte ”Nya Kiruna” som vann. I stället tyckte ”man” tydligen att stan ska heta ”Kiruna 4-ever” enligt Svenska Dagbladet igår, allt enligt Bodil Malmsten i bloggen Finistère som jag är flitig läsare av. Så korkat tycker jag, tycker vi båda – jag kommer bara att tänka på Sveg (var det väl) och Lilja 4 ever.

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i vedtravar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s