Cato d.ä. och hemkokt kola

Syrran tycker jag haft för mycket om ord och sådant i min blogg – när jag över huvud taget haft någonting. Så när jag skrev om politik och missförhållanden och var indignerad, gillade hon det bättre. Men jag är ändå bara en ljum, ibland förbannad till åren kommen kvinna – jag gör ingen skillnad. Några gillar när jag kverulerar på Facebook, några kommenterar en blogg. Där stannar min protest mot dagens Sverige. Kanske är det ändå något.

Nu har jag fått igång vedspisen igen, kände nyss att det blivit lite kallt i köket. Vinden har avtagit och det är inte särskilt kallt ute, men huset är dåligt isolerat. Kontinuerlig eldning är nödvändig. När jag inte eldar äter jag världens godaste av mannen min nykokta mörka chokladkola. Han, och den, är fantastisk.

För övrigt anser jag att Billström borde avgå. (Inga jämförelser mellan mig och han som ville förstöra Kartago, Cato tror jag det var.) Det gör inget om han tar med sig några av alliansens övriga ministrar.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Motstånd utan världskrig och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Cato d.ä. och hemkokt kola

  1. Inger Eriksson skriver:

    Du gör skillnad för mig 🙂

    Gilla

  2. Yheela skriver:

    Åh, kola… Jag får nog se om jag kan röra ihop något gottit här hemma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s